KINDERFEESTJES

Op zoek naar een leuk kinderfeestje ?? Dan bent u bij Maaikes taart aan het juiste adres!

Jullie komen bij mij op locatie bij de Zeilmakersstraat 9 te sneek, waar we een gezellige ruimte beschikbaar hebben. Een kinderfeestje is inclusief met limonade en wat lekkers.

Ook voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is het mogelijk om Maaikes taart te boeken.

Cupcakes versieren
Boltaartje decoreren

ALLES OVER KINDERFEESTJES

KinderfeestjeTijdsduurLeeftijd
Cupcakes versierenca 1,5 – 2 uurV.a. 5 jaar
Boltaartje decorerenca 2 uurV.a. 7 jaar

Prijs:

Een kinderfeestje kost 120 euro. Dit is t/m 6 kinderen. Daarna betaald u per extra kind 15 euro. Maximaal aantal is 10 kinderen.


Datum inplannen
Wij raden altijd aan om zo ver mogelijk van tevoren een gewenste datum af te spreken met ons om teleurstellingen te voorkomen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een aantal dagen van te voren contact op te nemen om te vragen of er voor die datum nog plek is. Ook het tijdstip is in overleg.

CUPCAKES VERSIEREN

Ieder kind krijgt 4 cupcakes om te mogen versieren. Deze zijn al vooraf gebakken. De kinderen leren eerst hoe ze de fondant, in hun eigen gewenste kleur, moeten kleuren. Bij het versieren van de cupcakes gebruiken de kinderen een dun laagje vanille botercréme , zodat de fondant goed plakken op de cupcake. Nadat dit laagje is aangebracht op alle cupcakes, gaan deze even aan de kant voor het uitrollen van de fondant.

Het versieren van de cupcakes duurt het langst. De kinderen kunnen dit geheel naar eigen wens doen. Er zijn volop materialen aanwezig om van elke cupcake iets unieks te maken. Van bloemetjes, dieren, sterretjes tot strikjes, en nog veel meer! Zodra de cupcakes helemaal klaar zijn mogen de kinderen nog met hun eigen cupcakes op de foto. Ook wordt er een groepsfoto gemaakt.

De kinderen krijgen de 4 cupcakes in een doos mee naar huis, zodat ze deze thuis kunnen laten zien en proeven. Het kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.  Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs.

BOLTAARTJE DECOREREN

Tijdens het feestje gaan de kinderen een boltaartje leren snijden, vullen met een heerlijke vulling, afsmeren en bekleden. De kinderen leren eerst hoe ze de fondant , in hun eigen gewenste kleur, moet kleuren. Na het kleuren, vullen en uitrollen van het fondant, leren ze hoe ze de taart kunnen bekleden en versieren.

Er zijn verschillende mallen, uitstekers en vormpjes aanwezig om van elke taart iets unieks te maken. Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het boltaartje mee naar huis in een taart doos. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.

Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs.