Wilt u samen met uw team een gezellig en creatief bedrijfsuitje organiseren? Dan is dat bij Maaikes Taart ook mogelijk!

Heeft u een grote groep dan kan kunnen wij een arrangement op maat samenstellen voor uw bedrijfsuitje. De workshop kan bij mij op locatie in Sneek worden georganiseerd, maar ook op uw locatie is het mogelijk.

Een zakelijk arrangement wordt voor u op maat samengesteld. Alles wordt voor u verzorgd!

Ieder persoon maakt een taart waar ze hun eigen creativiteit in kwijt kunnen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met 2 personen aan 1 taart te werken. Alleen door teambuilding zal er een geweldige creatie gemaakt worden.

Taart maken
Tijdens de workshop gaan we aan het werk met een 20 cm ronde taart. Er wordt geleerd hoe je een taart snijdt, vult, kleurt, strak bekleed en decoreert. Er zijn volop materialen aanwezig om van iedere taart iets unieks te maken.

De workshop is inclusief een gevulde taart voor 10-12 personen en een taartdoos om je taart in te kunnen vervoeren. Het gebruik van alle materialen en gereedschappen is bij de prijs inbegrepen.

De taart workshop duurt normaal gesproken +/- 3 uur, afhankelijk van het aantal personen kan de tijdsduur iets langer zijn. De datum en het tijdstip is in overleg naar eigen wens in te vullen.

Heeft u interesse in een leuk bedrijfsuitje en wilt u meer informatie dan horen wij dat graag!