Over ons

35418247_1711007592279705_4924146757522161664_n

Hebben jullie iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een exclusieve en overheerlijke taart!

Al onze taarten worden met perfectie gemaakt en afgewerkt. Wij nemen de tijd om van elke taart een waar kunstwerk te maken.

Voor onze taarten gebruiken wij ingrediënten van de beste kwaliteit, zodat uw taart niet alleen mooi is, maar ook nog eens lekker smaakt!

Een taart voor een verjaardag, bruiloft, geboorte, jubileum, babyshower of als bedankje. Voor elke gelegenheid kan er een taart gemaakt worden.

Ook voor cupcakes, cake pops, sweet tables, kinderfeestjes en workshops kunt u bij Maaikes Taart terecht.

Om er zeker van te zijn dat wij uw taart kunnen maken, raden wij aan om deze minimaal vier weken van tevoren te bestellen. De reden hiervoor is dat de taarten die wij maken erg arbeidsintensief zijn.

Omdat elke taart naar wens gemaakt wordt, zijn onze prijzen nooit hetzelfde. Op onze website kunt u hier meer informatie over vinden.

“Alles is mogelijk bij Maaikes Taart. Van modern en strak tot trendy of romantisch. Zoet, fruitig of lekker fris: er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een taart geheel in eigen stijl!”

Maaikes Taart is gespecialiseerd in het maken van unieke, op maat gemaakte bruidstaarten en sweet tables. Elke taart wordt met liefde, aandacht en perfectie gemaakt.

Door middel van een bruidsproeverij kunnen wij samen jullie wensen zo goed mogelijk bespreken. Wij vinden het fantastisch een unieke bijdrage te leveren aan jullie onvergetelijke dag!

Maaike